5Rytmer

Loan TP Hoang holder 5Rytmer-workshop for barn lørdag 30. juni. 

5Rytmer er en grunnleggende base til Gabrielle Roth`s bevegelsekart der FLYT STAKATTO KAOS LYRISK STILLHET er universelle rytmelandskaper og energibølger som er tilgjengelige for oss fra øyeblikket vi begynner å puste, praktisere og bevege oss med mer intensjon, oppmerksomhet og tilstedeværelse. Hver rytme er en unik dansevei tilbake til det opprinnelige, autentiske og ærlige. Hver rytme er en dynamisk bro av bevegelse til mer frihet, fellesskap og forbindelse. Når vi danser 5Rytmer åpner vi opp for kroppens tidløse visdom og øver oss på å ta imot nye muligheter uten sensur, sabotasje og stopp.

«Once your body surrenders to movement, your soul remembers its dance.»
– Gabrielle Roth / Founder of 5Rhythms

Loan TP Hoang er danser, scenekunstner og 5Rytmer lærer med bakgrunn fra den flerkulturelle Nordic Black Theatreschool ( 1998 – 2001 ) og Kulturhuset Hausmania på Hauskvartalet i Oslo ( 2001 – 2012 ). Våren 2016 fullførte hun 5Rhythms TeachersTraining av Gabrielle Roth under ledelse av hennes sønn Jonathan Horan som nå er leder for 5Rhythms Global.

Loan har danset og deltatt på over 50 workshops og fordypningsgrupper både i Norge og i utlandet siden 1999, og har praktisert rytmene med Hege Gabrielsen fra Oslo og med internasjonale lærere som Alain Allard (leder for Move into Conciousness), Yaacov Darling Khan (leder for Movement Medicine), Gabrielle Roth & The Mirrors, Sue Khun, Andrew Holmes, Jonas Klingenberg, Erik Iversen og Jonathan Horan.