Intetskjønn

Queerpunk-trioen Intetskjønn fremmer likestilling, antisexisme og skeiv frustrasjon. Det her er eksplosiv, aggressiv og tøff punk. Som en eksploderende menskopp spyr Intetskjønn sin mistro til heteronormativiteten gjennom skriking, dansing og aggressiv queerpunk. Med sin musikalske mirakelkur vil de helbrede verden for transfobi, sexisme og alle kjipe normene rundt oss. Dette gjør de med låter om å knuse patriarkatet, bryte det binære kjønnssystemet og suge ti pikk om dagen i ti år. Alt som er dritt skal angripes, vrenges og henges opp på veggen, kanskje til og med du.

Til tross for (eller kan det faktisk være på grunn av?) sin kompromissløse skeive feminisme ble de trukket fram som et av juryens utvalgte band på By:Larm 2018. Etter konserten deres på By:Larm skrev musikknyheter.no

Denne konserten oste av energi, brutalitet og mennesker som tør å stå for noe de selv mener er viktig. Ida dro oss inn i sin verden av urettferdighet, og det å tørre å snakke om tabubelagte temaer. 

Ida river av seg skjorte og hopper ut blant publikum toppløs mens hun fortsatt klarer å holde kontroll over mikrofonen. Folk jubler, skåler og danser. Da de avslutter med siste låt er publikum i ekstase og vil ha mer. Intetkjønn vekker noe i folk denne kvelden, og som resten av publikum, jeg vil ha mer. Mer sinne, mer punk og mer av band som tør å stå for viktige temaer. 

Bandet består av vokalist Ida Charlotte Bratteberg Jakobsen, Ragnhild Nelvik Bruseth på trommer og Alexander Didriksen på bass/vokal.