Årets artister,  Artister,  Musikk

Berlevs Rock ‘n Roll Hotel

Med støvlene godt planta på 70-tallet er den legendariske Søren Berlev og hans Rock’n’Roll Hotel klare til å sparke opp dørene og lage fest på Karlsøyfestivalen i sommer. Materialet har vært klart i flere år og nå har Rockeveteranen endelig klart å samle et lag med dedikerte musikere som ikke bare spiller, men lever og puster rock’n’roll på lik linje med trommesjefen sjøl. Berlev spilte trommer i legendariske Gasolin og han har sterke bånd til våre venner i Christiania. 

I tillegg til den energiske blysangeren Esben Hegelunds karismatiske vokal og rocka  fremtoning består bandet av gitar-virituos Erik Winther og Søren Fjalland på bass, mens slagverket holdes i sjakk av den ustoppelige svingende Berlev selv. Sammen skaper de noen ganger tøff, noen ganger myk og noen ganger sur, men alltid høyenergisk rock’n’roll som følges til døren av en overøsende spilleglede.

Søren Berlev og banden i full gang på scenen

Med seg i bagasjen har bandet det kritikerroste albumet You Can Make It! som er produsert av Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios. Rett fra introriffet på Don’t Fool Me ligger alt klart for  et ekte rock’n’roll party, og festen fortsetter med sprø riff, tunge trommer og ørehengende koring på kutt som Push-Push og Lets go to the movies.

Dette er langt fra å være på edru familieferie, men det er forferdelig sjarmerende rock av den gode gammeldagse skuffen når Berlevs Rock’n’Roll Hotel kommer på besøk til Nord-Troms. Sjekk inn, bli med på de fengende melodiene og bli kjent med et rockeband som åpenbart gjør akkurat det de elsker.

Les mer om Søren Berlev her!