Årets artister,  Artister,  Musikk

Joddski med gamle venna

Jørgen «Joddski» Nordeng er et like kjent innslag på Karlsøyfestivalen som kystvakta som ligger og vaker uti fjorden, og er en av artistene som har spilt oftest på Karlsøy.

Da skulle det bare mangle at rapperen, dj-en, forfatteren, radioverten, journalisten og idealisten kommer til Karlsøy og feirer 20-årsjubileum med oss. Neste år feirer han selv dessuten 20 år i bransjen.

«Mitt beste minne fra Karlsøy er fra rundt 2005. Da hadde vi en buss stående utenfor skola, som vi brukte som backstage, hvor Tungtvann, to rockeband, et metallband og en visesanger forbrødret seg over ei kagge øl og et elendig bilanlegg med sprengt forsterker. Vi gjestet alle hverandres sett under festivalen, og dermed var en tradisjon skapt».

Med seg på scena har han Salvador Sanchez (Darkside of the Force), Per Willy Larsen (Manna, Irie Darlings), Vegard Leite (Manna, Veskehund), Ronnie Dread (Misvær Ska, Irie Darlings, Manna, Dread Man Walking), Stein J. Olsen (Karlsøy Prestegaard), og selvsagt sine faste reisekumpaner Anne Rindahl, Jan Steigen og DJ Albert Haugen.

www.joddski.no